Start

Styrelseinfo

Organisation

Verksamhetsplan

Studiecirklar

Resor

Bli medlem

Gästbok

SPRF:kören

Café 20

Närradion

Protokoll

Försäkring

Historik

Bilder

Stadgar

Länkmagasin

 

 

 

 

 

vaderVädret  i Boden

walk

Promenera Mera!

Samlimg

Kvarnängen

måndagar kl.10.00

 


        


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medlemsförmåner i SKPF/SPRF

Förmånskortet Smart Senior

Rabatter och erbjudanden finns det gott om, men ibland kan det kan vara svårt att hitta det man söker. Vi vill göra det enkelt, tydligt och samla alla erbjudanden under ett tak. Allt man behöver är kortet i plånboken, visa upp det hos våra partners och på så vis ta del och njuta av allt det goda i livet - fast till en mindre peng.


Förmånliga försäkringar med Folksam

Att vara bra försäkrad i olika situationer i livet är något som de flesta tycker är viktigt. Det är därför vi i SKPF en gång beslutat att skaffa denna medlemsförmån.


Hyr bil billigare med Budget

Som medlem i SKPF kan du hyra bil billigare. Du får 10 % rabatt på all din bilhyrning hos Budget. Budget finns i 117 länder på mer än 2700 platser. Uppge BCD-koden G493300 för att få din rabatt."


Rabatt på Kommunalarbetaren-prenumeration

Har Du varit medlem i Kommunal och nyligen blivit avflyttad ur medlemsregistret på grund av pension? Fortsätt läsa Kommunalarbetaren till ett mycket förmånligt pris. Du betalar endast 95 kr för ett helt år. Ordinarie pris är 300 kr. Om Du inte haft tidningen tidigare som pensionär men önskar att få den nu - ta kontakt med medlemsregistret, som finns hos Kommunal i varje avdelning.


Förmånlig el med Storuman energi

Nu kan Du som medlem få rabatt på elpriset hos Storuman energi. Du som vill veta mer eller funderar på att byta eldistributör tag kontakt med kundtjänst så får du en offert hemskickad som du kan läsa igenom i lugn och ro innan du bestämmer dig för något. 0951-103 35 eller e-posta dina önskemål till info@storumanenergi.se

Rabatt på Stena Line

Många olika rabatter med Stena Line. Klicka på Stena Line-logotypen för mer information.


Gilla din ekonomi

Gilla din ekonomi är ett projekt som SKPF är med i tillsammans med bland andra Finansinspektionen och Pensionsmyndigheten. Genom projektet erbjuds man studieträffar och utbildningsmaterial i privatekonomi. Läs mer här.


Förmåner på Fonus

500 kr prisavdag på begravning hos Fonus. SKPF är medlemmar i Fonus ekonomisk förening. Vid händelse av dödsfall i din familj ger Fonus 500 kr avdrag på priset. Du aktiverar förmånen via ett webbformulär. Klicka på Fonus-loggan här bredvid så når du formuläret. Som medlem får du även lägre pris på gravsten. Läs mer om våra förmåner hos Fonus på fonus.se/medlem.


Familjens jurist

750 kr prisavdag på första rådgivningstimmen för dig som är medlem i SKPF. Du aktiverar förmånen genom att fylla i boka tid hos Familjens jurist i ett webbformulär. Klicka på Familjens jurist-loggan här bredvid så når du formuläret.